instagram

1 Mart 2020 Pazar

yeşilay haftası etkinlikleri

Ülkemizde 1-7 Mart tarihleri arası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yapan maddelerle mücadeleyi içermektedir. Bağımlılık kişinin bedensel, ruhsal ve sosyal hayatını olumsuz etkiler.


YEŞİLAY’IN GÖREVLERİ
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur. 
Yeşilay, ülkemizdeki önemli teşkilatlanmalardan biridir. Ülkemizde yaşayan başta gençler ve tüm halkı alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan koruyan, kurtaran ve bunlara karşı eğiten bir kurumdur. Bu kötü alışkanlıklarla mücadele eden herkese yardımcı olmaktadır.
 YEŞİLAY HAFTASI İLE İLGİLİ SLOGANLAR

  • Zararlı alışkanlıklardan en güzel korunma yolu: Hiç başlamamaktır.
  • Parasını el alır, dumanını yel alır, zararı da sana kalır.
  • Yeşilay içene değil, içilen zehirlere karşıdır.
  • Yeni yararlı alışkanlıklar edinin.
  • Kötü alışkanlık insanı bitiren sinsi bir hastalık gibidir. Siz onu bırakmadıkça o sizi asla bırakmaz.
  • Sağlıklıyız, mutluyuz, gelecekten umutluyuz.
  • Kötü alışkanlık insanı bitiren sinsi bir hastalık gibidir.
  • Önemli ise hayatınız, zararlı maddeleri lütfen bırakınız.

Yeşilay haftası ile ilgili boyama sayfalarını bilgisayarınıza indirmek için resmin üzerine tıkayıp açılan pencereden sağ tuş ile resmi farklı kaydet seçeneğini seçebilirsiniz

Sayfaları telefonunuza indirmek için instagramda profil resminin altındaki açıklamadan bloga giriş yapıyorsanız eğer linki tıklayıp adres çubuğu olan yerdeki alt alta üç noktadan  SAMSUNG İNTERNETTE AÇ sekmesini seçmeniz gerekiyor. açılan pencereden hangi resmi telefonunuza indirmek istiyorsanız resmin üzerine uzuncaaa basmanız yeterli.. 

Direkt olarak bunlarla hiç uğraşmadan kolay yoldan indirelim derseniz google a nurayogretmenim yazıp bloga giriş yapmanız yeterli.. Tüm bunları ekran fotosu alınca görüntü kalitesi düşüyor hocam diyenler için açıklamak istedim :) kolay gelsin 











































2 yorum: