instagram

22 Şubat 2021 Pazartesi

beyin egzersizleri

İnsan beyni davranış ve düşünme biçimine göre, sağ beyin – sol beyin şeklinde ikiye ayrılır. Beynimizin yaratıcı kısmı sağ lobu iken mantıksal kısmı ise sol lobudur. Aynı zamanda sağ beyin lobu, vücudun sol tarafını yönetirken sol beyin lobu, vücudun sağ tarafını  yönetir.

Başarılı insanlar beynin her iki yarısını kullanabilen, gerektiğinde birinden diğerine geçebilen insanlardır.  İşte size beynin her iki lobunu aynı anda çalıştırmanıza yarayacak basit etkinlikler.. 

Sağ ve sol elinizin işaret parmaklarını resimde gösterildiği gibi çizgilerin başlangıç noktasına koyun ve aynı anda parmaklarınızla çizgilerin üzerinden geçmeye çalışın.. 

































  200 bin takipcili bol etkinlikli instagram sayfamizi takip etmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz

Sayfaları bilgisayarınıza indirmek çok kolay.. Eğer laptoptan giriş yapıyorsanız ve google arama çubuğunu kullanıyorsanız hepten kolay.. Resmin üzerine tıkayıp açılan pencereden sağ tuş ile resmi farklı kaydet seçeneğini seçebilirsiniz
Telefonunuzdan giriş yapıyorsanız ve instagramda profil resminin altındaki açıklamadan bloga giriş yapıyorsanız linki tıklayıp adres çubuğu olan yerdeki alt alta üç noktadan  SAMSUNG İNTERNETTE AÇ (samsung kullanıyorum ben) sekmesini seçmeniz gerekiyor. açılan pencereden hangi resmi telefonunuza indirmek istiyorsanız resmin üzerine uzuncaaa basmanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder