instagram

4 Haziran 2022 Cumartesi

GÖRÜŞ ÖNERİ İYİ DİLEK VE TEMENNİLER

Benim ele avuca sığmayan yerinde duramayan kıpır kıpır hareketli oğlum/kızım, seni ileride bu enerjinle ülkesini en iyi temsil edecek milli bir sporcu olarak göreceğime öylesine eminim ki... yolun uzun ama açık..  Başaracagina inancım tam..


Canım yavrum; Her zaman inandığından daha cesur olduğunu, göründüğünden daha güçlü olduğunu, düşündüğünden daha akıllı olduğunu ve tahmin edemeyeceğin kadar çok sevildiğini unutma. Senin hayatın bir hikaye gibi küçük prensim. Sen de onun yazarısın. Hikayeni bu seneki gibi başarılarla doldur. Yolun açık olsun.


Küçücük yüreğinde yer almak, çocukluğunun tüm güzelliklerini seninle birlikte yaşamak, ilk öğretmenin olmak benim için büyük bir şans. Nereye gidersen git seni asla unutmayacağım. Yolun açık başarıların daim olsun.



Hafızamdaki yüzlerce harika anıyla bu sene hayatımın bir parçası olduğun için sana teşekkür ederim. Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan ve seni çok seven bir öğretmenin olduğunu unutma. Yolun açık başarıların daim olsun.

  

Canım yavrum ; sevgin tertemiz, hayallerin rengarenk, başarıların sapasağlam, mutlulukların sonsuz, yolun apaçık olsun.

 

Canım yavrum zaman bir su gibi akıp geçti. Bugün yaşamında yeni bir döneme giriyorsun.  Şunu unutma ki çalışan insan, emeğinin karşılığını her zaman alır. Sen de çalış!  Çalış ki önce ailene sonra Mustafa Kemal Atatürk gibi vatanına sahip çık, faydalı ol.Başarmak çok güzel bir duygudur. Bu duyguyu tatmanı canı gönülden dilerim.

 

 

1 sene boyunca okula koşa koşa geldin. Bu heyecanının ve mutluluğunun yerini başka hiçbir duygunun almasına izin verme. Her zaman her yerde ve her durumda Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ayrılmadan yoluna devam et. Yollarımız ayrılsa da ben seni uzaktan hep seyrediyor olacağım. Başarılarınla gurur duyacağım. Seni çok seviyorum küçük yavrum.

 

Oyuncakları ile oynamayı çok seven onları arkadaşlarıyla paylaşan arkadaş ilişkilerinde son derece yardımsever ve hoşgörülü bir çocuk var. Başkalarına örnek olması adına yaşıtlarıyla bir araya gelmeli. Sosyal yönden daha çok arkadaşla birlikte olacağı ortamlar oluşturulmalı

 

Enerji dolu  çok meraklı, fazla ilgili, heyecanlı bir çocuk. Hafızası çok kuvvetli. Yeni bilgilere çok açık ve öğrendiği şeyleri çabuk unutmuyor. Bu enerjisini atabilecek ve ilgisini her zaman capcanlı dipdiri tutacak kurslara yönlendirilmesinde fayda var.

 

Önümüzdeki seneye faydası olması açısından küçük kas gelişimini desteklemeniz için oyun hamurlarıyla oynamasına, makas kullanmasına, resim yapmasını, çizgi takibine çok fazla fırsat vermelisiniz.

 

Genel olarak tüm gelişim alanlarında yaşıtlarının üzerinde performans sergiliyor. Bu başarının artarak devam etmesi için, okul içi ve okul dışı ilginizi sürdürmenizi öneririm. Okul dışında çocuğunuza biraz daha zaman ayırıp birlikte geçirdiğiniz kaliteli zamanı biraz daha arttırırsanız daha da başarılı olacağını düşünüyorum.

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder