instagram

10 Eylül 2020 Perşembe

Okulun ilk günlerinde uygulatabileceğiniz toplam 25 adet kesme çalışma sayfası

Önümüz arkamız sağımız solumuz içimiz dışımız COVID-19 olduysa artık yavaştan yavaştan normal hayata geçip her sene olduğu gibi eğitim öğretime adım adım geçiş yapalım. Okul öncesinde biz eğitimcilerin zorlandığı araç gereçlerin başında geliyor makas, çocukla eğer okula gelene kadar evde hiç alıştırma yapılmamışsa.. 


Okul öncesinde makas çalışmaları ile amaçlanan; çocukların el göz koordinasyonunu geliştirip ince motor becerilerinin gelişimine katkı sağlamak, ilerleyen süreçte kalem, düğme gibi araçları kullanmasına kolaylık sağlamaktır.

Bir çocuğa makas kullanmayı öğretmek onun için  heyecan verici bir süreçtir.  Bu sebeple onların öğrenme sürecine olan heveslerini arttırmak adına için uygulayacağınız egzersizleri en kolay seviyeden başlatarak seçmek çok önemli.  Okulun ilk günlerinde uygulatabileceğiniz toplam 25 adet kesme çalışma sayfalarını telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmek çok kolay.

Sayfaları bilgisayarınıza indirmek için resmin üzerine tıkayıp açılan pencereden sağ tuş ile resmi farklı kaydet seçeneğini seçebilirsiniz

Telefonunuza indirmek için instagramda profil resminin altındaki açıklamadan bloga giriş yapıyorsanız eğer linki tıklayıp adres çubuğu olan yerdeki alt alta üç noktadan  SAMSUNG İNTERNETTE AÇ sekmesini seçmeniz gerekiyor. açılan pencereden hangi resmi telefonunuza indirmek istiyorsanız resmin üzerine uzuncaaa basmanız yeterli.. 


























Makasa hakim olup düz çizgileri kesebilen çocuklar artık farklı şekillerde kesim yapmaya hazır hale gelmiş demektir. 

























 

13 yorum: